Referenties

Tandheelkundig Centrum Volendam

Tandheelkundig Centrum Volendam is een grote praktijk die hoogwaardige zorg draagt voor tanden, kiezen en de algehele mondgezondheid van zeer veel mensen in Edam-Volendam en omstreken.
Het is ook een zeer mooi bedrijf met goede en vakkundige medewerkers waarbij kwaliteit, zorg en service voorop staat. En bij die kwaliteit en zorg, voor zowel onze medewerkers als voor onze patiënten, hoort uiteraard de bedrijfshulpverlening en brandveiligheid.

Al vele jaren werden onze BHV-trainingen en ontruimingsoefeningen tot tevredenheid verzorgd door het VAK in Purmerend.
In 2014 kwamen wij in contact met Cees Bont van 4FireXL. Sindsdien zijn onze BHV-trainingen, BHV-herhalingen en ontruimingsoefeningen in zijn zeer deskundige handen.
Eén van de voordelen is dat dit alles wordt gehouden op onze eigen locatie. Dit maakt, samen met de bijna echt en zeer goed voorstelbare scenario’s die Cees en zijn medewerkers bedenken, dat situaties veel beter bij de BHV’ers en overige medewerkers blijven hangen.
Iedere training of oefening wordt dus weer als zeer nuttig ervaren.

Cees is zeer gemotiveerd en gepassioneerd en weet dit zeer goed over te brengen.
Daarnaast denkt Cees altijd mee met ons bedrijf en hoe we zaken nog verder kunnen verbeteren.

Wij hopen natuurlijk dat we dergelijke situaties nooit in het echt hoeven mee te maken, maar dankzij 4FireXL zijn wij op het ergste voorbereid.

Remco Joosten
Tandheelkundig Centrum Volendam