• IMG_1001
  • bhv-training-04
  • bhv-training-02

focus op veiligheid

BHV & VCA Trainingen

Slaapt u beter nadat wij ons werk hebben gedaan…?

Dat is wel de bedoeling. Alles wat te maken heeft met de fysieke veiligheid van uw onderneming kunt u met een gerust hart aan ons over laten. Niet alleen voor het gebouw en het bedrijfsterrein, maar ook voor uw klanten, gasten en medewerkers. Met onze BHV trainingen gaan we een stap verder dan voldoen aan uw wettelijke verplichtingen.

Het gaat bij bedrijfshulpverlening om goed getraind en gemotiveerd personeel. Mensen die precies weten wat ze moeten doen bij een ongeluk, brand, calamiteit of ontruiming. BHV’ers die onnodige schade en erger kunnen voorkomen of beperken. De BHV-trainer van 4FireXL is een ervaren, bevlogen brandweerofficier en veiligheidsexpert. Hij laat cursisten op een interactieve manier zien wat ze in uw bedrijf kunnen en moeten doen in geval van nood. Als u hem zijn werk laat doen, kunt u geruster gaan slapen…

Incompany BHV en VCA op maat

4FireXL verzorgt opleidingen, trainingen en cursussen op maat bij u op locatie. Door deze aanpak sluiten onze cursussen beter aan op de risico’s van uw organisatie en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard voldoen al onze opleidingen aan de NIBHV-richtlijnen. Wij trainen onder meer grote en kleine bedrijven, horecamedewerkers, hotels, taxiondernemingen, kinderdagverblijven, scholen en opleidingsinstituten, winkels en sportorganisaties. In voorkomende gevallen kan de training verzorgd worden in een gespecialiseerd oefencentrum. Voor bijscholing blijft echter gelden dat die bij voorkeur incompany gebeuren.